Kategoriat
Uncategorized

Lainasta apua talouskriisiin

Vaikeina taloudellisina aikoina moni joutuu hakemaan helpotusta tilapäiseen rahapulaan hakemalla pikalainan.  Tällaisia lainoja varten ei välttämättä tarvita vakuuksia tai takaajia, joten ne voivat olla ottajilleen helppo ratkaisu. Rahoitusyhtiöiden kautta 50-500 euron pikalaina hoituu helposti, ilman vakuuksia tai takaajia. Pikalaina voidaan myöntää, jos hakija on vähintään 21-vuotias, luottokelpoinen ja muutoinkin hoitanut raha-asiansa hyvin. Yleensä uusille asiakkaille myönnettävä pikavippi on alkuun 50-200 euroa ja sen jälkeen on mahdollista saada isompia vippejä.

Pikalainayritykset tarjoavat taloudellista helpotusta ja kulutusluottoja monenlaiseen eri elämäntilanteeseen. Pikavippien sijaan tarjolla on myös pidempi aikaisia suurempia lainoja. Usein suuren lainan saadakeseen yrityksen on varmistuttuva maksukykyisyydestäsi. Suuri summa on usein helpompi saada lainaan silloin, kun olet yritykselle ennestään tuttu asiakas. Se helpottuu myös silloin, jos sinulla on takaaja. Toisaalta erilaisten lainojen hakeminen onnistuu nykyisin myös ilman vakuuksia. Tällöin korko voi olla suurempi, mutta ei välttämättä aina. Tässäkin tapauksessa korko pysyy kiinteänä.

Aika lainan takaisinmaksuun vaihtelee lainatun summan ja sopimuksen muodon mukaan. Kannattaa selvittää omat tarpeet ja tutkia tarjolla olevia vaihtoehtoja huolella. Pienen lainan hakeminen on turhaa – silloin voi yhtäkkiä joutua tekemään uuden hakemuksen. Liian suuren lainan valitessasi ajaudut puolestaan maksamaan takaisin korkoa summasta, jota et oikeasti edes tarvitse. Lainojen vaihtoehdot heittelevät yleensä kahdesta vuodesta kahteenkymmeneen vuoteen. Lainaa lyhennetään kuukausittain sopimuksen suuruisen summan verran silloin, jos lainassa on kiinteä korkoprosentti. Kun valitset koron, se pysyy samanlaisena koko lyhennyksen ajan. Sinun ei tarvitse siis pelätä, että korko muuttuisi markkinoiden mukaan pitkänkään takaisinmaksuajan aikana. Tämä on helpotus niille, jotka tekevät maksusuunnitelmia.

Kannattaakin varmistua tulevasta maksukykyisyydestään. Takaisinmaksu on usein turvattu silloin, jos tiedät, että sinulla tulee olemaan palkka- tai muita tuloja edessä häämöttävässä tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *