Kategoriat
Uncategorized

Omalaina apuna auton hankinnassa

Onko auton hankinta edessä? Mikäli rahaa ei kuitenkaan ole ja rahoitus pitäisi silti jostain hankkia, saattaa lainojen vertailu olla edessä. Tässä Omalaina auttaa kuluttajaa. Kyse on pohjimmiltaan siitä, että kuluttajan olisi hyvä ottaa selvää erilaisista lainoista, sillä auton hankinta on erittäin iso kuluerä. Tällöin korkojen ja muiden kulujen merkitys lainapäätöksessä korostuu. Tässä kohtaa Omalaina kilpailutus astuu kuvaan.

Mikä on Omalaina?

Omalaina on palvelu, joka vertailee usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa yhteistyössä lainoja kuluttajalle. Kuluttaja voi olla siis varma siitä, että hän saa hänelle soveltuvan sekä edullisen lainan ottaessaan lainan Omalainan kautta. Tällä on iso merkitys, sillä autolaina voi olla rahallisesti todella merkittävä panostus. Autolainaa ottaessa haluaa kääntää kaikki kivet, ja ehkä Omalainan kaltaiset toimijat ovat hyviä vaihtoehtoja perinteiselle kulutusluotolle.

Kuka lainan voi saada?

Omalainan kautta lainan voi saada kuka tahansa yli 18-vuotias Suomen kansalainen. Tämän lisäksi hakijan tulee täyttää useita muita ehtoja, joita ovat esimerkiksi säännölliset tulot sekä luottotietojen olemassaolo. Omalainan kautta kuluttaja voi saada lainaa jopa 60 000 euroon saakka, mikä on loistava asia, sillä auton hankinta on usein merkittävä investointi, johon rahaa todellakin tarvitaan.

Lainan hakeminen

Laina haetaan Omalainan verkkosivuilta. Käytännössä lainan hakeminen on niinkin yksinkertaista, että asiakkaan täytyy ainoastaan lähettää lainahakemus Omalainaan. Omalaina kilpailuttaa asiakkaalle parhaan mahdollisen lainan, jolloin kuluttaja tulee saaneeksi parhaat mahdolliset edut käyttöönsä. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että Omalaina ei itse tarjoa lainoja ollenkaan, vaan toimii ainoastaan välikätenä asiakkaan ja usean pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Voimmekin suositella Omalainaa, ja palvelun edut tulevat näkyviin erityisesti isojen hankintojen, kuten juuri auton oston, tullessa eteen. Asiakas näkee selkeästi palvelun kautta, minkälaiset lyhennykset hänellä on ja kuinka pitkään hänen tulee niitä maksaa. Hakija saa myös rahat tililleen todella nopeasti, jolloin autokaupat voivat konkreettisesti toteutua. Asiakkaan on myös helppo nähdä, minkä toimijan kanssa laina on sovittu ja miten lainan ehdot menevät ennen lainan allekirjoittamista, joka on iso etu Omalainan kanssa toimiessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *